Lang tid er det siden at offentligheden har fået indblik i hverdagen hos de orange hævnere, og det ændres hermed.
Foråret startede godt, men ændrede sig halvvejs til at blive en trist affære. Derfor blev efteråret budt velkommen med åbne arme: en ny sæson hvor vi kunne starte på en frisk. Det blev gjort og sidste efterårs succes blev opnået igen.

I foråret startede vi som lyn og torden. Dog blev det hurtigt vindstille og sejrene udeblev.
Den kendte aggresivitet og den mentalitet vi kender hos F. C. Lange Bolde forsvandt halvvejs inde i sæsonen, og pointene blev ikke høstet som i efteråret. Det var et forår med nogle få lyspunkter, men desværre optog sæsonafslutningen med nederlag de flestes opmærksomhed.
Sæsonen endte med en placering midt i tabellen, som er godt taget i betragtning af at foråret altid er den sværeste sæson. Dog havde de orange hævnere i efteråret 2015 fået en smag på medalje pladserne, og der skulle vi hen igen.

Sommeren kom og Sanderums stolte krigere kunne samle energi inden en ny sæson stod for døren.
Førend dette kunne ske, tog en del af holdet på kanotur som gik fremragende. Ligesom på banen, så formåede Flindt igen at fjumre i det. Hvilket resulterede i at Flindts kano skulle vende på hovedet og Thomas, Nikolaj og Flindt tog sig en dukkert i Odense Å.
Mortensen og Lasse formåede på mystisk vis at komme først frem til mosen på trods af en sejlivet kamp fra Fredsgård og formandens side af.

Endelig! Efterårssæsonen stod for døren og F. C. Lange Bolde skulle nu ud og vise at vi kunne nå samme højder som sidste efterår.
Sæsonen startede ud med en smule forandringer. Vores sikre sidste skanse, Jakob Pind, valgte at stoppe sin famøse karriere hos de orange hævnere. Det var med stort vemod at vi lod ham gå, og vi har nu ingen til at holde styr på Mortensen til julefrokosterne.
Anders Grue som stod for en solid portion af målene i foråret var stadig ude med en svag ankel.

Derudover var der den sædvanlige til- og afgang af spillere, men den udfordring klarede træneren, Dennis Lenskjold, til perfektion.
Udover manden i målet, så gik vi en sæson i møde, uden formanden, holdets nok ubestridt bedste forsvarspiller (ifølge utallige, uafhængige kilder). Men som vist før, så er mentaliteten og organisationen hos de orange hævnere så stærk at de kan klare sig, selv uden formanden på banen!

Sæsonen blev skudt i gang med en aflyst kamp. Dette skulle vise sig at blive kendetegnet for efterårssæsonen. Det blev til en del sejre uden kampe og to hold træk sig undervejs i turneringen.
Alt dette betød at der i alt kun blev afviklet 5 kampe. Heraf vandt F. C. Lange Bolde de 3 af dem, hvor sejren over FC Ottomans nok står klarest i hukommelsen. En kamp hvor vi ved pausen var bagud og formåede at vinde 2. halveg hele 7-0.
Et smukt øjeblik i sæsonen, hvor modstanderen fik kærligheden at føle fra de orange hævnere.
Det blev dog også til to nederlag. Dette var til Tårup IF begge gange, selvsamme Tårup som gik hen og blev nummer et i rækken.

Det var en blandet sæson med en del udskiftning i truppen. Dog formåede de orange hævnere at vise sig fra deres bedste side: der blev stillet hold til hver en kamp, de fleste kampe blev vundet og i sidste ende ledte træner Lenskjold os frem til endnu en flot 2. plads.

Hele holdet kan med god samvittighed skifte grønsværen ud med indendørs fodbold og en masse øl i badet! Derudover venter den årlige julefrokost i slutningen af januar, hvor årets profil, fighter og boldmongol igen skal kåres!

Stærkt gået drenge !

 

 

Kategorier: Kampresumé