En stærk indsats fra alle 14 mand gav endnu en hjemmesejr, hvor Mortensen og Sanders stod for målene.

Ude godt, hjemme er vi bedst! Efter fire kampe, to ude og to hjemme, har de orange hævnere hentet 6 point, alle sammen på det orange fort i Sanderum.

Mandag aften tog de orange hævnere imod FC Hjallese, som efterhånden er en kendt modstander. På vanlig vis startede Hjallese sin opvarmning med en øl og skudtræning, og på vanlig vis hentede de orange hævnere 3 point.

Det blev en kamp hvor F. C. Lange Bolde stod for 85% af boldbesiddelsen, og en expected goals på minimum 10, men takket være seriens absolut bedste keeper,  blev slutresultat  kun 3-0 til hjemmeholdet.
De orange hævnere stod til tider i kø for at få bolden sendt afsted, men Hjallese gjorde det svært med den gode keeper, og 8 mand i feltet. Heldigvis var Sanders skarp af to omgange, hvor han fornemt fik nettet til at blafre. Derudover blev Mortensen langskudshelt, da han efter en erobring højt oppe sendte en kanon afsted midt fra modstanderens banehalvdel, hvilket gav endnu et mål til hjemmeholdet. Mortensen var lige ved at blive to-målshelt, da han efter et stærkt indlæg til forreste stolpe fik panden på, men keeper diskede desværre op med årets redning, og en reaktionstid hurtigere end en tunet knallert.

Alt i alt en formidabel aften for de orange hævnere, hvor alle præsterede kanon, og vi så mange sessioner, hvor drengene lignede det F. C. Lange Bolde der i mange år har hærget den fynske serie 5.
Det orange hævntogt fortsætter på fredag, hvor modstanderen er Munkebo BK ude.

Kategorier: Alle indlæg