Sommeren ligger bag os, og efteråret, og fodboldsæsonen er igang igen!
De orange hævnere fra F. C. Lange Bolde har sommeren over sparet energi og ikke mindst vilje sammen. Det er især viljen som har været skyld i at pointhøsten efter to kampe er fire point.

Mandag d. 24/8-2015, kl. 18:30
F. C. Lange Bolde vs. Langtved SG & IF (1): 1-1
Sæsonen startede på hjemmebane, mandag d 24. august mod Langtved SG  & IF (1). Hjemmeholdet var en smule rustne og skulle da lige finde hinanden, og sig selv, igen.
Efter det første kvarter, var tingene på plads, og spillet begyndte at flyde og så kom chancerne til vores orange helte også. Gang på gang kom Steffen fri af det skråbelige Langtved forsvar. Desværre for hjemmeholdet brændte Steffen lige så mange chancer som han fik, og pausestillingen blev derfor 0-0.

Efter pausen var F. C. Lange Bolde opsat på at gå ud og få lukket denne ulige kamp. Desværre skete der en misforståelse mellem to af bagkædens skarpeste folk, Mark Weiskvist og Martin Flindt. Dette resulterede i en friløber til Langtved og stillingen var nu 0-1. Fuldstændig ufortjent. Nu skulle de orange virkelig vise hvad de kunne.

Halvvejs inde i 2. halvleg kom forløsningen. Steffen kom igen fri foran mål og gjorde det eneste rigtige, at spille den på tvær til Thomas Fridolin, som sikkert udlignede. Det var selv samme Fridolin som få minutter for inden var blevet placeret i angrebet.
Mod slutningen af kampen pressede hjemmeholdet på. Dette kunne ses på en forsvarskæde som kun bestod af 3 folk, og de resterende var i fuld firspring mod Langtved målet.
Føringsmålet kom også kort før tid, på et hovedstød, men blev af uransagelige årsager underkendt.
Kampen endte 1-1 og Langtved fik på denne dag foræret et point, af et velspillende hjemmehold, som bare ikke kunne finde vej til nettet.

Lørdag d. 29/8-2015, kl. 13:30
Drigstrup BK vs. F. C. Lange Bolde: 2-3
Anden kamp i efterårssæsonen skulle spilles en lørdag formiddag under bagende sol.
Det stod til at blive en hård kamp, hvilket viste sig at være sandt. De orange var fra start af uden megen boldbesiddelse og under et konstant pres.Halvvejs inde i første halvleg havde hjemmeholdet fået afvist en håndfuld chancer af et stærkt og til tider heldigt orange forsvar, da forløsningen skete. F. C. Lange Bolde fik en megen sjælden chance, da Steffen blev sendt i dybden, og kunne sikkert, og flabet, sende bolden mellem benene på keeperen og bringe udeholdet foran. Fuldstændig mod spil og chancer, men det tager vi også med.

Kort før pausen kom hjemmeholdet på 1-1. Efter pausen skulle formand og anfører afsone de sidste fem minutter af sit gule kort, og dette fik stor betydning. Langtved kom fri i feltet og bragte derved hjemmeholdet foran. Tydeligt for spillet, at der i disse minutter manglede en vigtig brik på banen!

De sidste 40 minutter af kampen stod på meget forsvar for F. C. Lange Bolde og nogle få kontrachancer i ny og næ. To af disse chancer skulle vise sig at være ret vigtige. Først blev Morten sendt fri af forsvaret og endte med at blive klippet ned bagfra i feltet. Straffe til de orange og stillingen var nu 2-2.
Få minutter senere fik Steffen en lignende chance. Denne gang var der tog forsvarer som sablede ham ned bagfra, hvilket igen udløste et straffespark. Igen fik Steffen lov at sparke. Igen sparkede han midt i målet, og igen scorede han. 3-2 til de orange hævnere!

Denne føring holdt F. C. Lange Bolde til slutfløjtet, og kunne hive 3 point med hjem til Sanderum. Det blev igen bevist hvor gode de orange krigere er til at lave et comeback. Sådan drenge! Vi ses på onsdag, hvor det er Nyborg der står for tur!

Kategorier: Kampresumé