Idag, lørdag d. 12. oktober, spillede F. C. Lange Bolde deres sidste kamp i efterårssæsonen, og denne skulle afsluttes med manér!
På hjemmebanen i Sanderum tog vores orange helte imod en mandskab på ti mand fra B1913. Det var et udehold som stadig ikke har spillet sig til point i denne sæson, hvilket kampen senere bar meget præg af.

Der gik ikke mange sekunder før at udeholdet kunne fiske bolden ud af eget net, hvilket tegnede fantastisk for F. C. Lange Bolde.
Efter den hurtige føring, kunne de orange mærke overtaget som for dem var en helt ny fornemmelse. Dette resulterede i at udeholdet fik lidt boldbesiddelse i angrebet, men kom dog aldrig til nogle seriøse chancer. Dette skyldes til dels et rigtig godt hjemmeforsvar og til dels det frygtindgydende banner bag hjemmeholdets mål, med teksten: “Welcome to Hell!”

Efter ti minutters tid fik hjemmeholdet igen overtaget, og havde nu vænnet sig til at være det styrende mandskab på banen. Dette resulterede i et mål til 2-0. Herefter så hjemmeholdet sig ikke tilbage!
6-0 ved pausen. Nu skulle B1913 sables ned og der var nu en målscore der skulle forbedres for F. C. Lange Bolde.

Alt blev efterhånden smidt frem ad banen efter pausen, hvilket til tider resulterede i et hjemmeforsvar bestående af to mand, og et angreb indeholdene to forsvarsspillere.
Kampen endte med det lækre resultat 14-0, hvor målscorerne var Klaus Kryhlmand, Thomas Fridolin, Martin Risager, Mikkel Præstekjær, Kent Hansen og Niels Peter Vistoft.

Det var også en rekordernes dag for de orange, som for første gang kan prale af:
– to sejre i træk
– et cleansheet
– tocifret målscore

Desuden blev det jo vanen tro til en masse brændte chancer fra Klaus “Schwartenegger” Kruhlmand og en ostemad til Daniel Nielsen.

Fantastisk afklapsning til B1913, og en eminent sejr til Fyns store fodboldstolthed:

F. C. Lange Bolde!

Rigtig godt spillet drenge, tak for denne sæson!

Kategorier: Alle indlæg