Indendørssæsonen lakker mod enden. Snart er den kolde tid forbi og F. C. Lange Bolde vil igen kunne betræde grønsværen i Sanderum!
Her en lille status over det sidste halvår, på de bonede gulve.

F. C. Lange Bolde har som altid haft en fornem indendørssæson, som har budt på fredags træning og onsdags turnering i ny og næ.

Indendørsturnering i FKS-Hallen har igen været en fornøjelse. Til trods for lidt aflyste kampe, har de orange hævnere vist deres værd og repræsenteret klubben flot. Det har været nogle blandede aftener, nogle med eneste sejre, andre med knap så mange af slagsen. Dog formåede F. C. Lange Bolde at kæmpe sig til en flot placering i top 4 (Nr. 4 ud af 7). Dette er vildt godt gået, og foreløbig den bedste placering i klubbens historie, og denne gang i Række B. Se alle resultater fra indedørsturneringen her.
Smukt lavet drenge, en sand fornøjelse at se på! Næste år rykker vi op i Række A og tæver Deloitte!

Fredagstræningen er ugens højdepunkt for mange. Her kan man deltage i en lækker omgang bold og ikke mindst opleve stjerner som blandt andet J. Præstekjær, som gang på gang viser sin brede vifte af talenter frem. Alle mand i klubben er i besiddelse af en kæmpe portion potentiale. Men formanden selv, har formået at indfri dette kæmpe potentiale hos sig selv. Sidst vi så dette til træning, var da han fra midten af banen, headede en aflevering direkte i nettet. Uden nogen chance for målmand Anders Grue. En vaskeægte fuldtræffer!
Træningen om fredagen har som altid været en afslappet og hyggelig fornøjelse, som ofte har været præget af øl. Især den første træningsaften, hvor klubben gav øl og spillerne besluttede at give Mureren kanel. Dette resulterede i at samtlige spillere var låst ude af hallen i halvanden time. Man da døren først blev åbnet, blev sorgerne skyllet væk med et par rammer af byens fineste øl!

Mange tak for denne gang drenge. Nu skal vi ud på grønsværen og vise Serie 5, at vi er lige så gode på fodboldbanen som vi er i baren lørdag aften!
Kom så drenge!

Kategorier: Alle indlæg