Det blev en åbningskamp med en hurtig dukkert for F. C. Lange Bolde.
Heldigvis lod de orange sig ikke påvirke, og spillede deres spil, hvilket resulterede i endnu et lækkert comeback og 3 point!

Sommeren igennem har vi alle gået og ventet på dette øjeblik: Øjeblikket, hvor vores orange helte igen skulle på grønsværen og vise hvordan man spiller fodbold i Serie 5.
Dette var desuden en helt speciel dag, da klubbens formand, Jonas Præstekjær, igen var tilbage at finde i startopstillingen. En fornøjelse at se ham være tilbage igen, og velkomstgaven var klar: 3 point!

Den første kamp på sæsonen blev fløjtet igang på hjemmebane mod Birkende BK. Det var et tydeligt opsat og parat mandskab fra Birkende. Især træneren var klar. Han havde i bedste manager-stil iført sig et jakkesæt i dagens anledning. Det skulle dog senere vise sig ikke at hjælpe ude på banen.

F. C. Lange Bolde var på hjemmebane i åbningskampen, og dette var tydeligt at se på spillerne. De var klar til at vise noget af den samba-fodbold, vi så mange gange har set fra Sanderums orange helte, for deres hjemmepublikum!

Kampen blev sat i gang, og allerede inden for de første 10 minutter, tog Birkende BK chancen udefra og sendte et langskud mod René Erichsen inde på stregen. Dette kunne også betale sig for udeholdet, da bolden snød de oranges klasse-målmand, og sneg sig ind og satte nettet i bevægelse.
Dette var ikke den start som hjemmeholdet havde ventet, men hvis nogen kan lave et comeback, så er det F. C. Lange Bolde.
Spillet blev genoptaget, og det meste af første halvleg var meget lige, med en lille overvægt i spillet til de orange.
Det viste sig sidst i første halvleg, hvor Kristian Mollerup, på sin egen ballerina-agtige måde kom fri foran mål, og lette satte den ind bagved Birkendes målmand. Så lækkert spil af hjemmeholdet, som absolut havde fortjent målet.

Efter pausen var det F. C. Lange Bolde, som sad på spillet, og efter et kvarters tid, fik de orange, helt fortjent, deres andet mål. Dette blev sat ind af Thomas Fridolin, som uden det store besvær satte bolden i nettet til 2-1.
En kæmpe fornøjelse at se dette mandskab, endnu engang, lave et comeback og komme foran!

Herefter trak hjemmeholdet sig tilbage, og afventede lidt mere Birkendes spil og angreb. Takket være flot og stabilt defensivt arbejde af hele holdet, og især af midterforsvarets Michael Larsen og Kent Hansen og midtbanemanden Thomas Fridolin, kunne vores orange helte hente en åbningssejr hjem på 2-1 over Birkende BK.

Rigtig flot spillet drenge. Fortsæt det smukke arbejde og lad os hente endnu 3 point på lørdag!

 

Kategorier: Alle indlæg