Endelig blev spændingen udløst. Et halvt år er gået, uden orange sambabold, på grønsværen i Sanderum, men dette er heldigvis ovre.
Tre kampe er gået, og F. C. Lange Bolde holder fast i traditionerne!

De orange hævnere fik taget godt hul på forårssæsonen, med en sejr i første kamp. Det var dog en let en af slagsen, hvor Langtved  SG & IF, fornuftigt, valgte at trække sig på forhånd, i frygt for at blive kørt totalt over på den orange hjemmebane!

Den anden kamp, faktisk den første faktisk spillede kamp, i denne sæson, blev som første kamp i sidste sæson. En lettere afklapsning mod Drigstrup BK(2), men dog ikke nær så stor. Dette tyder godt, og denne gang fik F. C. Lange Bolde også et mål, uden at det blev foræret!

Den tredje kamp i forårssæsonen var mod FC Hjallese, hvor det denne gang var en tæt kamp, som desværre endte med en snæver sejr til gæsterne.

Foruden traditionen om det store nederlag i første spillede kamp, holder de orange hævnere også fast i traditionen om at have et gennemsnit på 1 point/kamp.
Det er et ganske lækkert gennemsnit, og nu hvor F. C. Lange Bolde er varmet op, er de klar til at nedlægge resten af ligaen.
Dette skal især bevises i næste kamp mod FC Avrasya, hvor de orange skal hente de point som de på det skammeligste blev snydt for i sidste sæson!

Kom så drenge, hold fanen højt! Både på banen, i baren og i sengen!

Kategorier: Alle indlæg