Det var F. C. Lange Bolde’s første kamp i række C i denne sæson, tirsdag d. 19. november. Det var en aften som blev præget af godt spil og mange mål. Desværre for de orange helte, var det modstanderne der scorede de fleste målene.
Dog var der stadig gode takter hos F. C. Lange Bolde, og der blev også hevet nogle point med hjem.

De orange lagde ud mod Rambøll, som sikkert blev nedlagt af Fyens stolthed. F. C. Lange Bolde, kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med 4-0. Dette med fire scoringer af Ulrik André Tuemand, som har fundet vejen tilbage til de orange.

Dette var det største lyspunkt på en aften, som stod på 7 kampe med 1 sejr, 1 uafgjort og 5 nederlag.

Den uafgjorte kampe blev spillet mod Mekanikerne, som fik et par lette mål, og derved kom foran med 2-0. Heldigvis lykkedes de orange’s høje pres, således at Jonas Præstekjær kunne sætte et langskud i mål efter en bolderobring. 2-1. F. C. Lange Bolde fortsatte det høje pres, som også denne gang gav udbytte. Igen var det formanden, der endnu engang fik erobret bolden, og kunne prikke den mod mål, og lavede derved en assist. Desværre blev det kun til 2-2, i en kamp som de orange burde have vundet.

Det var den bedste kamp af formanden denne aften, som spillede i et ølmarineret spillersæt, som gav ekstra styrke, og forvirrede(berusede) modstanderne. Vi fik selvfølgelig en kommentar fra formanden selv:

“Vi havde lidt luret på hvilke hold vi kunne presse højt på, og Mekanikerne var et af dem vi havde udset. Vores antagelser viste sig at holde stik, og sikrede os et point.
Det var lækkert at komme tilbage i kampen, men vi skulle have haft en sejr, og helst lidt flere point set over hele aftnen. Vi fik en god start og tager dem i det lange løb!”

F. C. Lange Bolde slap altså afsted med 4 point ud af de 7 kampe som blev spillet denne aften. Ikke optimalt, men det er en absolut accepteret start fra vores sambabold-spillende helte!

Vi ses fredag til træning, hvor det hårde arbejde og talentudviklingen fortsætter!

 

Kategorier: Alle indlæg