Det blev ingen pointhøst, onsdag d. 19. januar, da F.C. Lange Bolde deltog i sin 5. turneringsaften i indendørsturneringen.
Heldigvis overskyggede Muren Mark og 2 målfarlige medlemmer af familien Præstekjær dette.

Det blev til en enkelt sejr og en uafgjort, da et amputeret mandskab igen spillede indendørsfodbold. Der var kun 6 ud af de 9 mand der skulle spille, som denne aften var klar til at spille, hvilket betød at formanden måtte hjælpe sit hold med at hive point hjem.

Det første point blev hevet hjem imod Munck, som vi var bagud mod med 3-1. Heldigvis for F.C. Lange Bolde var formanden sat på banen som mand-over-midt, hvor han virkelig beviste sit værd. Efter lækkert angrebsspil score Jonas Præstekjær en tunnel og gjorde det til 3-2. Derefter kastede Bach et lækkert indkast ind til bageste stolpe, hvor formanden igen var et finde, men hvor han denne gang satte den lækkert ind med hovedet.
Dermed sikrede formanden et point til holdet.

Senere på aftenen blev det så rækkens nr. 1 der stod for tur. Formanden startede igen på toppen, men lod sig hurtigt udskifte. Ud gik en Præstekjær og ind kom en anden Præstekjær. Det var nemlig en sjælden gæst, Kenneth Præstekjær, som blev skiftet ind denne aften.
Dette var et fornuftigt træk, da han var med til at sikre en sejr over rækkens nummer 1 på 5-3. Lækkert spil satte nemlig Deloitte helt af.
Det blev til hele 4 kasser af Kenneth Præstekjær, hvilket tyder på at målene ligger til efternavnet!

Inden kampen mod E.S.F. tog Ulrik Tuemand en lille taktisk snak med Mark Weiskvist. Her blev Weiskvist sat ind i hvorledes han skulle agere inde på stregen.
Weiskvist valgte at suge det hele til sig, og stod en brandkamp og var i alle 9 minutter en sikker sidste skanse.
Et tydeligt bevis på Weiskvist’s kvaliteter som målmand, så vi i starten af kampen, hvor han næsten tabte et tilbageløb mod en E.S.F.-spiller.
Men istedet for at indkassere et mål, formåede vores målmand at løbe spilleren op for derefter at bruge sin fysik til at redde bolden på stregen.
Dette betød at han kunne starte et angreb til egen fordel.

Trods de mange geniale redninger fra Muren Mark, måtte F.C. Lange Bolde se sig slået af to dejlige langskud, som man intet kunne stille op imod.

Kategorier: Alle indlæg