Mandag den 13. maj, spillede F.C. Lange Bolde på udebane mod Skjoldsparken. Det var en kamp hvor de to hold styrede hver deres halvleg.

Allerede i første minut måtte F.C. Lange Bolde hente bolden ud af eget net, efter et hurtigt boldtab og et effektivt angreb af Skjoldsparken.
Helt generelt var de orange ikke helt vågne i første halvleg og et hav af uudnyttede chancer betød en pause stilling på 6-1 til hjemmeholdet.

Efter pausen kom F.C. Lange Bolde ud som et forvandlet hold, og spillede lækker fodbold og fik udnyttet mange af de chancer der blev skabt.
Dette betød at stillingen pludselig stod 6-5 og de orange var nu sultne efter point. Desværre var trætheden, skarpheden og hjemmedommeren mod de orange, hvilket ikke gjorde det muligt at få de sidste mål. Istedet fik Skjoldsparken en chance i sidste minut, som de udnyttede til fulde.
Kampen endte derfor 7-5 til Skjoldsparken, og de orange var skuffede over at de ikke formåede at hive 1 point hjem, som minimum.

Der var denne dag 4 målscorere for de orange hvoriblandt vi også havde en dobbelt målscorer. Desuden kunne Thomas Fridolin sagtens have stået for adskillige mål denne mandag, men skarpheden var ikke med den letbenede kant.
Den største overraskelse i startopstillingen var anfører Jonas Præstekjær, som havde henvist sig selv til midterforsvaret ved siden Jonas Bach, i Daniels fravær. Dette fungerede rigtig lækkert, og gav plads til andre, også målfarlige spillere, i angrebet.

Kategorier: Alle indlæg