Forventningerne var store, men kun få spillere ramte dagen på F.C. Lange Bolde’s officielle debut på parketgulvet!

F.C. Lange Bolde, spillede i onsdags, d. 7. oktober, de første seks turneringkampe i FKS-Indefodbold.
Det blev en hård og træls aften for de 10 fremmødte spillere fra F.C. Lange Bolde, som måtte se sig slået flere gange, på manglende rutine og sammenspil.
Dette resulterede i 1 sejr, 1 uafgjort og 4 tabte kampe.
Resultaterne kan ses under Indendørsturnering.

Mange havde store forventninger til holdets topscorer, og man regnede med at han ville blive aftenens helt store oplevelse.
Det gik desværre ikke som ventet, da Jonas Præstekjær, holdets formand og udendørs topscorer, havde en af sine meget sjældne dårlige dage på banen.

Heldigvis for holdet var der andre der kunne tage over for Præstekjær.
Aftenens helt store oplevelser blev nemlig Daniel Dastanpour Nielsen og Kris Nielsen.
Dastanpour havde flere gode erobringer som mand-over-midt, hvilket resulterede i gode chancer, samt adskillige mål. Daniel var manden som åbnede ballet og scorede flest, hvilket betyder at han holdets indendørs topscorer.

Kris Nielsen viste sig fra en helt ny side. Skønt sine lille krop og kampvægt var det flere gange modstanderne som måtte trække sig i kampen om bolden mod Kris. Desuden havde han den kølige inderside på denne aften, hvilket jo altid kaster mål af sig fra Kris’ side af.

F.C. Lange Bolde, kom faktisk foran 1-0 i halvdelen af kampene og var flere gange uheldige med svage dommerkendelser ved hånd på bold og dårlige udvisninger.

Holdet forventede bedre resultater denne onsdag aften, men skuffede desværre. Nu er de heldigvis forbedredte på de næste turneringsaftener og har fortsat masser af træningstid foran sig.

Kategorier: Alle indlæg