F.C. Lange Bolde spillede fredag d. 20. september ude mod Højby, og formåede at komme foran allerede efter få minutter. Desværre svarede hjemmeholdet hurtigt igen på et straffe, hvilket fik de orange til at miste fodfæstet og lukkede nogle dumme mål ind.

Udeholdet startede absolut bedst og fik hurtigt tilkæmpet sig et hjørnespark. Anfører Jonas Præstekjær, som denne fredag var placeret på venstre back, gik med op til dødbolden. Dette skabte frygt nok i Højbys forsvar til at bolden kunne falde ned foran Klaus Kryhlmand, som kunne sætte bolden i nettet.

Kort efter var det de udeholdets anden mand på toppen, Kristian Mollerup, som stod for et lækkert skud, som desværre blev afvist af stolpen.
Herefter gik det stødt nedad for F.C. Lange Bolde. Daniel Nielsen, var som mange gange før garant for at begå et straffe, som hjemmeholdet udnyttede.
Herefter var der adskillige forsvarskiks og mangel på konsekvens i det defensive spil, hvilket førte til en stilling på 5-1 til Højby ved pausen.

Inden pausen formåede udeholdets defensive midt, Morten Goldek, at få tildelt et gult kort, som dog for de fleste var svært at se.
Heldigvis spillede F.C. Lange Bolde meget disciplineret i de 10 minutter i undertal, og slap for at blive løbet yderligere over ende.

Efter pausen spillede vores orange helte væsentlig bedre end i de første 45 minutter. Dette betød at F.C. Lange Bolde vandt anden halvleg 1-0, på mål af Thomas Fridolin.
Slutresultatet blev derfor 5-2, i en kamp som de orange sagtens kunne have fået point ud af.

Der er nu 3 kampe tilbage af sæsonen, hvor de to af dem er på hjemmebanen i Sanderum. Det er nu tid til at lave en slutspurt, hente point og kæmpe sig op i tabellen!

Kategorier: Alle indlæg