F.C. Lange Bolde var i gårsdagens kamp oppe mod en af rækkes helt store profiler, Posten. Slaget skulle stå på udebane og de orange hungrede efter point.

Efter lidt startvaskeligheder med manglende dommer, blev kampen fløjtet i gang med 10 minutters forsinkelse. Der skulle dog ikke gå meget mere en et par minutter på denne våde onsdag, før at F.C. Lange Bolde lukkede det første mål ind. Det er en lidelse de orange har haft gennem hele sæsonen, og det blev heller ikke denne dag at målet blev holdt rent de første fem minutter.

Derefter viste de orange ganske godt spil mod storholdet Posten, og det hele endte ud i en pausestilling på 3-0 til Posten. F.C. Lange Bolde havde flere gange haft godt angrebsspil, men var ikke rigtig kommet til de helt store chancer. Dog var der et par skud på træværket, som vi alle gerne havde set inde!

Da anden halvleg blev fløjtet i gang, gik det for alvor galt for de orange. Det så ud som om at holdet stadig holdt pause, og de var konstant to skridt efter modstanderne.
Der blev kæmpet for at holde målet rent og få etableret lidt angrebsspil, men størstedelen af spillet foregik på F.C. Lange Bolde’s banehalvdel, hvilket også tog hårdt på de defensive spillere.
Presset fra Posten blev større og endte ud i et mål. Derefter holdt de det høje pres og et indlæg mod bageste stolpe var lige ved at gå ind, hvis ikke det havde været for Jonas Præstekjær som på stregen kom imellem bolden og målet, og fik bolden smidt væk.
En lækker redning af formanden.

Desværre var det ikke helt nok og i de sidste 5 minutter af anden halvleg måtte de orange se sig passeret 2 gange, hvilket gav et slutresultat på 6-0.

Godt kæmpet drenge, vi tager dem i 3. halvleg!

Kategorier: Alle indlæg