Søndag d. 6. oktober tog Kildemosens BK (2) hjemme imod F. C. Lange Bolde. Udeholdet skulle forsøge at gentage successen fra forårssæsonen. Det viste sig at blive en spændende kamp, hvor begge hold førte og som først blev afgjort til slut.

Vores orange helte leverede endnu engang lækker sambafodbold fra start af, og bragte sig hurtigt foran ved Klaus “Schwartenegger” Kryhlmand. Udeholdet sad på det meste efter føringen, men lod alligevel Kildemosen kommer til nogle chancer. Dette resulterede i et hjørnespark til hjemmeholdet. Det blev sparket kort ved forreste stolpe, og passerede to forsvarsspillere og en målmand uden at blive rørt, og fik derfor nettet til at blafre.
1-1. En bitter måde at lukke hjemmeholdet ind i kampen på.
Kort før pausen fik hjemmeholdet endnu chancen på en omstilling, som først blev reddet, men ikke helt clearet, hvilket resulterede i et klodset mål til hjemmeholdet.

Dette betød at F. C. Lange Bolde endnu engang måtte gå til pause bagud, efter at have været foran. Heldigvis tegnede spillet godt i de første 45 minutter, og dette skulle udeholdet blot omsætte til mål.

I anden halvleg skete der ikke meget. De orange sad på det meste af spillet, hvor man blandt andet så Jonas Præstekjær føre sig teknisk frem uden for modstanderens felt. Hvilket blandt andet bød på en tunnel på en modstander, for tredje kamp i træk!
Desværre blev det kun til chancer, og ikke til mål.
Kort før tid bliver dommeren spurgt hvor lang tid der er igen, og svaret lyder på syv og et halvt minut. Altså under ti minutter for F. C. Lange Bolde til at vende et nederlag til en sejr.
Med godt fem minutter tilbage, forlænger Thinesen et indkast fra Risager ved forreste stolpe. Bolden lander for fødderne af en forsvarsspiller, som vælger at sætte bolden roligt i eget net. Vi takker endnu engang klubberne i Bolbro Parken for deres eminente evne til at passere egen målmand!
Et selvmål, som også betød en udligning. Nu var sejren inden for rækkevidde.

Med få minutter igen spillede hjemmeholdet bolden op ad banen, her nåede Jonas Bach at hamre bolden væk. Clearingen blev til en lækker stikning til Mikkel Thinesen, som hurtigt fandt Kryhlmand, som køligt udplacerede hjemmeholdets målmand. 3-2 til F. C. Lange Bolde! SÅDAN DRENGE! Endnu engang tre point til vores orange helte!

Kategorier: Alle indlæg