Et halvt år med indendørsfodbold kulminerede med brillant fodbold til to stævner og en hård og hyggelig afsluttende indendørstræning.

Onsdag den 21. februar blev det sidste af fem indendørsstævner afviklet. Her havde de orange hævnere mulighed for oprejsning ovenpå en sløv indendørssæson. Det var tydeligt, at de lokale helte ville slutte af på bedste vis i turneringen. Dette fik dog en træg start, hvor spillet aldrig kom igang, og det blev derved til et nederlag. Herefter samlede drengene sig op og viste FKS-hallen hvordan man spiller bold. Ud af de resterende 5 kampe blev det til 3 sejre, ved hjælp af disciplineret og effektivt spil, hvor især målmanden, Páll, gjorde det formidabelt.

Allerede en uge efter, den 28. februar, var det afsluttende “hygge-stævne” i kalenderen. Her sås det tydeligt, at F. C. Lange Boldes drenge var varme fra ugen før, og de 4 puljekampe bragte 4 sejre med sig. I de fire sejre var der både plads til Kents lækkerier bag om støttebenet og Nicklas’ tunnelscoringer. En formidabel indsats hele vejen over, og dermed videre til playoff.

Der skulle yderligere én sejr til for at kvalificere sig til finalepuljen. Her var det dog stolpe ud for de orange hævnere. Modstanderne fik nogle lette mål, når de da ikke kastede sig rundt på gulvet som en anden flok Barcelonaspillere. Til trods for den fesne tilgang til kampen, formåede modstanderne at hive en sejr hjem, og playoff blev sidste stop for de orange krigere.

Ovenpå to uger med indendørsturneringer blev sidste indendørstræning afholdt fredag den 2. marts. 12 flotte og energifyldte fyre mødte op og gav den gas på de bonede gulve. Det blev til adskillige formidable langsskudsmål, især i sidste kamp hvor der i de døende sekunder, blev udlignet fra Moazz’ fod helt oppe i krogen.
Herefter stod den som altid på et par kolde og i aftenens anledning var der disket op med de fineste småkager fra Karen Wolfs egen ovn.

Med appetitten stillet med både indendørsfodbold og småkager, er de orange hævnere nu fandens sultne efter grønsværen og den fynske serie 5. Fredag den 9. marts er første træning i udendørssæsonen, hvor der påny vil blive tilføjet nye kapitler til eventyret om de orange hævnere! Tak for en fantastisk indendørssæson. Vi ses på grønsværen!

Kategorier: Alle indlæg