Måltyv/supersub/Den nye Jon Dahl/target man. Ja, kært barn har mange navne, men vi kender ham alle bedst som formanden, Jonas Præstekjær.
Det var isærdeleshed en fornøjelse at se formanden gøre sin figur og lave nogle absolut lækre mål, på en aften som desværre stod på 4 afbud og derved kun 3 kampe.

Den første kamp, tirsdag d. 11 februar, i C rækken, var mod Sydbank. Det virkede mest af alt som om at F. C. Lange Bolde endnu ikke var kommet på banen, eftersom kampen sluttede 8-0 til Sydbank. En ordentlig øretæve, som nok skyldes dårlig organisation, tvivl om taktik og ingen fast målmand. Formanden blev dog skiftes ind halvvejs i kampen, men her stod det desværre ikke til at redde.

Næste kamp var mod Rambøll, som vi plejer at tage point mod, og vi plejer at gøre det med manér. Denne aften var ingen undtagelse. Mureren var blevet placeret i målet, hvilket han gjorde til topkarakter. Han lukkede perfekt af, og lod kun 2 mål gå ind.
I den anden ende af banen, var formanden blevet placeret som mand-over-midt, efter lidt overtalelse. Dette viste sig at være et ganske godt træk. Jonas Præstekjær startede sin målstime ud med et langskudmål sendt afsted fra højrekanten af. Det var formandens specialitet, en fed tå, som var medskyldig i dette lækre mål.
Herefter kom der et simpelt mål, hvor Ulrik, Thomas og Jonas, spillede den hurtigt rundt et par gange i angrebet, for at Thomas til sidst kunne lave en tværpasning og Jonas skulle blot lægge den over stregen.
Lige inden formanden skiftede sig selv ud, stod han for aftenens flotteste mål. Efter et par nærkampe og lidt klumpspil, hoppede bolden frit midt i felten, målmanden løb frem for at forsvare. Formanden havde aflæst målmanden, og løftede den roligt over ham. Haps! 3. mål til Jonas i denne kamp!
Kampen endte 6-2 til de orange, hvilket var 3 dejlige point at tage med hjem.

Den sidste kamp, var mod ærkefjenderne fra Deloitte. F. C. Lange Bolde startede i samme opstilling som forrige kamp, bortset fra at Risager var på toppen istedet for Jonas. De orange kom da også foran 2-1, hvilket lovede godt, og der blev lukket perfekt af i forsvaret, og mureren tog de langskud der slap forbi forsvaret.
Desværre gav vi et par gratis mål væk, hvilket betød at Deloitte ikke skulle kæmpe for deres mål, og i den anden ende blev der brændt et par 100% chancer af Risager og Jonas. Dette betød af Deloitte overhalede os indenom og tog sejren med 3-2.

Kategorier: Alle indlæg