Sæsonens første kamp giver 3 point!

Vi har ventet og ventet sommeren over. I tv har vi kunne se verdensstjernerne udøve den sport vi alle elsker, og mandag den 20. august blev det endelig vores tur.
De orange kæmpere fik endnu engang græs under fødderne, og det fik formidabelt.

Sæsonens første kamp blev afviklet på hjemmebanen i Sanderum, hvor de lokale helte startede for de slap i sidste sæson. PDIF blev sat på plads med en røvfuld på 8-3 og sendt tilbage til Risingskolen med en fodboldlektion i bagagen.

Det tog sin tid førend de orange hævnere fik hul på bylden, men stjernekanten Anders Grue viste sin klasse og smækkede bolden ind, kort ved nærmeste stolpe. Der var løbende en del lækre detaljer fra de orange hævnere, som med 4-1-målet gav dødstødet til et i forvejen vaklende udehold. Herefter kom PDIF aldrig tæt på, og de lokale frontløbere fik samlet set sendt 8 mål ind bag udeholdets målmand.

PDIF gav dog ikke op uden kamp, og fik 3 mål, hvoraf det første var på et straffespark dømt af en dommer som nok har sin bedste tid bag sig. I anden halvleg blev det kontrastødende fra de lokale helte som resulterede i mål, hvilket betød at PDIF var utrolig meget på bolden. Dette håndterede F. C. Lange Bolde dog ganske udmærket, men det kunne dog ses at sommerferien stadig sad lidt i de orange ben.

Aftenens detalje var todelt og begge med Anders Grue involveret. Først laver han et dødlækkert oplæg til Dennis Lenskjold, som kan tage bolden med videre og flugten ind bag en chanceløs keeper. Den anden detalje er Anders Grue som får opsnappet bolden midt på modstanderens banehalvdel, hvorfra han med en kølig inderside kan aflevere den 30 midt i nettet.

I de bageste rækker var der genvalg til Dr. Fridolin som midtstopper, og der var også plads til holdets nyeste indkøb, Martin Sandahl Jessen, som viste sin styrke på backen.

Aftenens Man of the Match blev den evige dynamo Henrik Utzon, som med sin løbevilje, fodboldtalent og uendelige tro på at lykkedes gjorde midtbanen til et frygtet område for modstanderen.

De orange hævnere fortsætter deres togt i den fynske serie 5 på søndag, hvor det er FC Campus som står for tur! Vi ses på grønsværen!

Kategorier: Alle indlæg