Vinder af serie 5 i foråret 2018 !

Langt om længe lykkedes det for de orange hævnere at hive det sagnomspundne trofæ hjem og kan hermed kalde sig vindere af den fynske Serie 5 i foråret 2018!

En juni aften på eget græs blev den evige drøm om guld i den fynske serie 5 til virkelighed. Sæsonens sidste kamp var mod Tårup IF, som det havde været det et halvt år for inden. Denne gang var der dog mere på spil, og de orange hævnere vidste at med blot en uafgjort kunne de hive guldet hjem. En sikker indsats og 5 mål til  hjemmeholdet fuldendte foråret!

Det var et hårdt efterår for de lokale helte, som allerede i anden runde kom til at møde den sværeste modstander i rækken, hvor Dalum IF stod for tur. Til trods for at være nede med to mål til en flok løbevillige unge, drenge, så vendte F. C. Lange Bolde skuden og hev og arbejdssejr og 3 point hjem. Det vidste sig i slutningen af sæsonen at det netop var Dalum som indtog 2. pladsen, og at denne sejr var en af de helt vigtige!

F. C. Lange Bolde har med sine godt 6 år på bagen efterhånden været en del igennem. De første år stod den primært på få heldige sejre og så nederlag. En hel del nederlag. Der har været dage hvor de orange krigere blev smidt hjem med et 19-1 nederlag, men end ikke dette har stoppet håbet om guldet! Truppen bestod i de spæde år af en flok lystige svende hvis leveglæde var væsentlig højere end deres fodboldtalent. Nogle få af disse svende er stadig at finde på holdkortet, til trods for konstant udskiftning og fornyelse af truppen.

I de senere år er klubben blevet veletableret i den fynske serie 5, og spillet har fået en sammenhæng og elegance som kun de færreste er forundt at opleve. Det har været introduktionen af Dennis Lenskjold som træner der har gjort dette muligt. På banen er det blandt andet de gamle kendinge i form af Dr. Fridolin, Páll Den iltre islænding og spidsangriberen Martin Mortensen, som har skabt kontinuitet.

De gamle kendinge var også med da de orange hævnere sidst snuste til drømmen om guld. Det var i efteråret 2015, hvor det frygtindgydende forsvar bestående af keeper Jacob og midtstopperne Flindt og formand, lukkede næsten komplet ned 9 kampe i streg. Det endte ud i en våd, beskidt og underholdende kamp på Langeland hvor en sejr sikrede F. C. Lange Bolde 2. pladsen.
I foråret 2018 var det så endelig tid til at ændre på historikken, og derved hente klubbens første mesterskab hjem. Med samme antal point som i efteråret ’15 endte de lokale helte på 1. pladsen i den fynske serie 5.

Nedenfor er et lille udpluk af de to nøgle-sæsoner listet op.

Kategorier: Alle indlæg