F.C. Lange Bolde havde i de sidste tre uger arbejdet på at forbedre deres i forvejen geniale indendørs fodboldspil, men dette var desværre ikke nok.

De startede ellers ud med meget disciplineret spil, som bestod i et tre-mands angreb og et forsvarsspil, som var mere tålmodigt, disciplineret og afventende. Dette lykkedes rigtig godt for F.C. Lange Bolde, og selvom det til tider gik lidt skidt formåede de at holde sig til konceptet uden at gå i panik. Dette i sig selv var rigtig store fremskridt.

Desværre havde F.C. Lange Bolde svært ved at holde tålmodigheden hele kampen igennem, og blev desværre løbet over ende i de sidste par minutter af kampene. Desuden var de uheldige med et par fejlkendelser fra dommerens side af, samt en god håndfuld uheld, som når modstanderen får udlignet med to sekunder tilbage.

Alt i alt var spillet forbedret væsentligt fra den 7. november til den 28. november. Desværre kan dette ikke ses på resultaterne af kampene denne onsdag, da heldet desværre ikke var med os.
Spil-mæssig en god aften. Resultat-mæssig en skidt aften.

Så må vi håbe at både spillet og resultaterne flasker sig den 19. december, hvor holdet igen spiller indendørsturnering, hvor klubbens farver skal forsvares!

Kategorier: Alle indlæg