I onsdags, d. 27. november, stod den på anden spilleaften i Række D. Det var dog uden ABB, hvilket resulterede i 5 kampe á 10 minutter. Dette betød at der var flere minutter at score mål i, for F. C. Lange Bolde!

Muligheden for at score flere mål, blev absolut udnyttet af F. C. Lange Bolde i den første kamp. Her var det endnu engang K.M.D. der stod for skud i første kamp. De orange var selvfølgelig klar fra start, og slugte K.M.D. råt og spyttede dem ud med resultatet 7-1.
Så var aftenens første sejr hjemme til F. C. Lange Bolde.

Aftenens anden kamp var mod It. Center Fyn, som også burde være en overkommelig modstander. Desværre var de orange helte ikke helt ved fordums styrke, og kampen blev aldrig helt flydende for dem. It. Center Fyn formåede at fange F. C. Lange Boldes mandskab på det forkerte ben og hev en 4-3 sejr hjem. Meget ærgerligt for de orange, som absolut burde vinde og It. Center Fyn alle dage.

Næste kamp, var mod UKENDT, som F. C. Lange Bolde vandt med nød og næppe over sidst. Det viste sig også denne aften, at det blev en svær kamp. Der blev spillet godt fra begge hold og kampen bølgede fra ende til ende, og der blev scoret jævnligt i begge ender.
Endnu engang bestod UKENDT af 1 fodboldspiller og 3 statister. Desværre gjorde den ene mand det ud for alle 4. Dette betød at kampen endte 4-4, hvilket begge hold kan være tilfredse med. Men næste gang tager vi alle 3 point fra en-mands-hæren!

Så var det de polske-tomat-plukkere fra A. P. S. som stod for tur. Sidst måtte de orange se sig besejret over dem, men dette skulle absolut ændres, og taktikken var klar. Deres playmaker, var den eneste rigtige farlige i angrebet, og scorede ofte på langskud. Dette lukkede F. C. Lange Boldes forsvar totalt af for, hvilket betød at A. P. S. kun scorede en enkelt gang, imodsætning til de oranges 4 mål. Lækkert med en sejr, og så absolut fortjent!

Aftenens sidste kamp var mod Odense Hydraulik, som vi på forhånd viste var en stor udfordring. Dette viste de også denne aften. De lagde et højt pres fra start, hvilket betød tre hurtige mål til Odense Hydraulik inden for 1. minut. Derefter var det svært at hente point for de orange, og modstanderens etablerede pasningsspil gjorde det ikke lettere. Kampen endte 8-3 til Odense Hydraulik, som endnu engang vinder over F. C. Lange Bolde. Vi er klar til at tage dem næste gang, så har vi styr på deres høj pres, og løber de gamle nisser ud af banen!

Det blev samlet set til to sejre, en uafgjort og to nederlag. Ganske udmærket med yderligere 7 point på den orange konto!
Se alle resultaterne under Indendørsturnering.

 

Kategorier: Alle indlæg