For anden kamp i træk kom F. C. Lange Bolde hurtigt foran, da de på hjemmebane tog imod FC Avrasya. Desværre blev udeholdet lukket ind i kampen igen, og tog sejren med hjem efter katastrofalt dommerarbejde.

I løbet af de første 5 minutter af kampen brød hjemmeholdet bolden midt på banen. Anfører og midtstopper, Jonas Præstekjær, tog løbet op gennem midten, og fandt let en fri Martin Risager, som kunne sætte bolden let ind.
Kort tid efter blev det også til 2-0 til Sanderums orange helte. Det så nu ret godt ud for F. C. Lange Bolde som igen var på rette vej i første del af kampen.

Desværre kom udeholdet tilbage og som kampen skred fremad blev stillingen 3-3. Dette skete efter et par forsvarskiks fra hjemmeholdet og et fejlagtigt dømt hjørnespark.

Hjemmeholdet på dette tidspunkt gerne hive den ene point hjem, men udeholdet stod højt på banen. Desuden faldt F. C. Lange Boldes organisation totalt sammen i anden halvleg og udeholdet gjorde det til 5-3 efter et par lange bolde over forsvaret.

Herefter scorede de orange to gange ved bageste stolpe efter et indlæg, men den komplet inkompetente dommer dømte frispark til forsvaret begge gange. Der var dog kun 11 mand ud over dommeren som kunne se dette frispark.

I de døende minutter af kampen, blev en uorganiseret anden halvleg for hjemmeholdet, toppet af med et meget tyndt gult kort til Jonas Præstekjær. Dermed kunne anfører utilfreds forlade banen et par minutter før tid med et assist og et gult kort i bagagen.

En meget træls dag for vores orange helte, som i den grad måtte se sig bortdømt af dommeren. Til trods for dette, kæmpede de bravt og forsøgte stærkt at komme tilbage i kampen.

Næste kamp er søndag d. 6. oktober ude mod Kildemosens BK(2), hvor F. C. Lange Bolde, i sidste sæson hentede de første tre point i klubbens DBU-historie. Dette scenarie ser vi alle sammen selvfølgelig gentaget!

Kategorier: Alle indlæg