En varm søndag eftermiddag i Birkende, med et afbuds- og skades-plaget hold, som desværre kun kunne præstere i en halvleg.

Afbuddene stod i kø forinden søndagens kamp ude mod Birkende, hvilket gjorde det svært for F.C. Lange Bolde at stille hold.
Heldigvis var der 11 mand klar fra start og en tolvte mand kom et kvarter inde i første halvleg, og gjorde derfor udskiftninger muligt.

Kampen startede vanen tro, efter 3 minutter, med et straffe mod de orange, efter hånd på bold i feltet. Dette udnyttede hjemmeholdet til fulde og kom derfor foran. F.C. Lange Bolde skulle derfor give bolden op, hvilket viste sig at være godt. For efter kun 2 minutter efter hjemmeholdets føringsmål, scorede de orange til 1-1. Igen var der liv i kampen.

F.C. Lange Bolde kom desværre bagud 3-1. Men heldigvis holdt de presset, og fik en friløber på kanten af feltet, som hjemmeholdets målmand måtte ud og sparke væk. Dette gjorde han ikke så godt, og der var derfor langt ind til målet igen efter en tur til hjørneflaget. Hvilket betød at F.C. Lange Bolde kunne sætte bolden ind fra midten af banen. 3-2, sådan orange!
Ved pausen var stillingen 4-2 til hjemmeholdet, men spillet var ret lige og håbet var lysegrønt for de orange.

Anden halvleg bar meget præg af at solen stod højt på himlen og gjorde spillerne sløve og møre. Dette tog hårdest på F.C. Lange Bolde, som måtte se sig overhalet totalt i anden halvleg med 5-0. Det var Birkende der havde de fleste chancer kampen igennem, og de orange var ikke lige så gode til at skabe chancer som de ellers plejer at være. Desuden skal det siges at der selvfølgelig var tre-fire 100% chancer til F.C. Lange Bolde, som desværre ikke blev udnyttet.
Dette betød at kampen endte 9-2 til hjemmeholdet.

Kategorier: Alle indlæg