Alle på Fyen ved hvor fantastisk, stemningsfuld og imponerede en klub, F. C. Lange Bolde er, nu ser det ud til at udlandet også har fået øjnene op for den orange del af Odense!

I efteråret 2013, kunne Jonas Præstekjær føre sin klub og sit hold igennem deres 2. halvsæson i den Fynske Serie 5. Dette gjorde han på fornemmeste vis. Han formåede at etablere en klub helt fra bunden af, og kunne i sin anden sæson fordoble holdes pointgennemsnit per kamp.

Dette er ikke sket ubemærket i udlandet, og ligesom nyheden om David Moyes’ opsigelse i storklubben, Manchester United, er blevet offentliggjort, er den fynske manager for F. C. Lange Bolde, Jonas Præstekjær, blevet sat i forbindelse med den engelske klub.

Officielt skulle Jonas Præstekjær være rejst til Australien for at arbejde, men rygterne siger at han i virkeligheden er rejst til England, for at se jobbet an og forhandle en kontrakt på plads med Manchester United.

Vi har formået at få en kommentar fra den fynske manager, og spurgte ham om det virkelig kunne passe at han var i England, og om han har været i kontakt med den engelske storklub:
“Jeg hele tiden været i Australien, så der er ikke noget hold i rygterne om at jeg skulle befinde mig i England.
Desuden vil jeg ikke kommenterer på om jeg har været i kontakt med andre klubber. Men jeg kan slå helt fast, at min fremtid og mit hjerte, ligger hos den fynske, orange stolthed: F. C. Lange Bolde!”

Det er stadig uvist om der er hold i disse rygter. Og skulle den fynske manager tage til Manchester United eller hvilken som helst anden klub, kan det da kun betragtes som at gå et niveau ned. Det er bare ikke muligt at komme højere op i fodboldverdenen end F. C. Lange Bolde!

Kategorier: Alle indlæg