F. C. Lange Bolde har nu spillet 4 kampe af efterårssæsonen. Det er blevet til 3 nederlag og 1 lækker sejr over lokalrivalerne F.C. Odense.

25/8-13: F. C. Lange Bolde vs. F.C. Odense – 5-3

Første sejr i efterårssæsonen, kom allerede i anden kamp. Her mødte vores orange helte lokalrivalerne F.C. Odense, som F.C. Lange Bolde til daglig deler hjemmebane med.
Hjemmeholdet startede med at komme bagud, da F.C. Odense udnyttede deres chance, i modsætning til F. C. Lange Bolde, som brændte gang på gang.
Heldigvis stod den 1-1 ved halvleg hvorefter hjemmeholdet tog styringen, og vandt fortjent.

1/9-13: Årslev BK vs. F. C. Lange Bolde – 9-0

De orange kom aldrig rigtig ind i kampen, som resultatet viser. Desværre var udeholdet også plaget af flere skader, hvilket udelukkede udskiftninger. Dette gjorde det blot sværere for de lidt tømmermænds-plagede spillere fra F. C. Lange Bolde.

7/9-13: OKS (1) vs. F.C. Lange Bolde – 6-2

Sidst F. C. Lange Bolde mødte dette hold fra OKS blev det til et 3-0 nederlag på hjemmebane. De orange var derfor klar til at tage revanche.
Desværre kom hjemmeholdet hurtigt foran 3-0, og det så ud til at blive tungt for udeholdet. Lige indtil et udspark blev spillet videre til Klaus Kruhlmand, som denne lørdag udgjorde halvdelen af angrebet. Kryhlmand fik bolden taget til sig lidt over midten og blev hurtigt presset af en forsvarer. Klaus Kryhlmand holdt godt fast i bolden og afviste hurtigt forsvareren. Hvorefter han blev presset af endnu en forsvarer, som næsten fik erobret bolden, men efter lidt kamp endte Kryhlmand med bolden og var nu på vej mod mål. Lige så køligt som Kryhlmand sætter bolden ind til træning, passerede han selvfølgelig OKS’ målmand uden besvær. 3-1, så var der stadig håb.

Desværre begik Daniel Nielsen kort efter et straffespark og OKS kunne igen distancere sig til de orange. På trods af straffesparket, havde Daniel Nielsen denne lørdag løftet sig spil til et nyt niveau. Lækkert at se!

Kampen endte 6-2, med to straffespark til OKS. Udeholdets andet mål blev scoret af Thomas Fridolin, som efter lidt driblinger, endelig kunne puffe bolden udenom målmanden og lægge den roligt i nettet.

De orange er selvfølgelig klar igen på lørdag kl. 13:00 på hjemmebanen i Sanderum, hvor det er Sanderum BK(1) der skal nedlægges!

Kategorier: Alle indlæg