Her et kort referat af de seneste tre kampe, hvor det samlet blev til tre point og en kanonkamp mod puljens numer 1.
Det lovende spil tegner godt imod sæsonafslutningen, som bliver en ægte bundgyser.

12/6-13: FC BiH Odense vs. F.C. Lange Bolde – 10-5

Endnu engang måtte de orange se sig besejret, men hjemmeholdet fik kamp til stregen. Med en pausestilling på 4-1 til hjemmeholdet så det sort ud for F.C. Lange Bolde, men som så mange gange før, vender de orange stærkt tilbage.
Dette viste de efter pausen hvor de kom på 4-3, og hjemmeholdet var nu inden for rækkevidde. Desværre så dommeren et straffe, som ingen andre så, og hjemmeholdet kunne igen lægge afstand med 5-3. Efter dette kom F.C. Lange Bolde ikke tæt på sejren.

19/6-13: F.C. Lange Bolde vs. Chang – UHT

Første kamp på F.C. Lange Boldes hjemmebane ved Sanderumskolen, var klar til at blive spillet. Desværre valgte Chang af melde afbud 1 time og 40 minutter før kampstart, og bliver derfor taberdømt.
De orange takker for de tre point, men ville nu gerne have vundet dem på rigtig vis i en kamp, som de var tændt og klar til at spille!

23/6-13: Røde Stjerne vs. F.C. Lange Bolde – 5-1

F.C. Lange Bolde skulle i søndags op imod puljens nummer 1. På forhånd forventede de orange ikke meget af denne kamp, da Røde Stjerne nok ville diktere kampen grundet deres 1. plads.
Dette viste sig ikke at være tilfældet, og et træt, hårdt kæmpende og tømmermænds plaget udehold, kunne gå til pause med stillingen 1-0. Første halvlegs enlige mål blev scoret på straffespark, hvilket gjorde de oranges tro på point endnu større.
Desværre fik Røde Stjerne udnyttet endnu et straffespark, og vandt kampen 5-1.
F.C. Lange Boldes mål blev scoret af en meget beruset og meget stilstående Michael Larsen, som driblede med bolden uden for hjemmeholdets felt og ville bare trykke af og skille sig af med bolden. Dette gjorde han så godt (heldigt), at de orange kom på måltavlen.
Til slut i kampen, fik Thomas presset målmanden, som tabte bolden, og skabte en stor chance for midtbanedirigenten, Klaus, som måtte se sig afvist af stolpen. Ellers et lækkert forsøg!

Kategorier: Alle indlæg